Ivan Meštović u kontekstu ekspresionizma i art décoa : doktorski rad = Ivan Meštrović within the context of expressionism and Art Déco - Prančević, Dalibor (Zagreb : Dalibor Prančević, 2012)
Sažetak/Summary (prelim. str.) - Prilozi (pisma hrv./eng.i hrv./fran.): str. 341-348
Kazalo sadržaja: prelim. str. - Izvori i literatura : str.266-290 - Popis djela: str. 291-340
Keywords: Meštrović, Ivan; kiparstvo; arhitektura; moderna umjetnost; ekspresionizam; art déco; Grafton Galleries London; Ezra Pound