Ivan Meštović u kontekstu ekspresionizma i art décoa : doktorski rad = Ivan Meštrović within the context of expressionism and Art Déco - Prančević, Dalibor (Dalibor Prančević, 2012)
Sažetak/Summary (prelim. str.) - Prilozi (pisma hrv./eng.i hrv./fran.): str. 341-348