Marko Andrijić i njegov doprinos dalmatinskom renesansnom graditeljstvu : doktorski rad = Marko Andrijić and his contribution to Dalmatian Renaissance architecture : doctoral thesis - Nikšić, Goran (Zagreb : Goran Nikšić, 2012)
Sažetak/Summary (prelim. str.)
Kronologija - Rodoslovlje - Životopis autora
Popis ključnih riječi i Kazalo sadržaja (prelim. str.)- Literatura - Arhivski izvor - Popis ilustr.
Keywords: Dalmacija (Hrvatska); Andrijić, Marko - arhitekt; arhitektura u Dalmaciji; renesansno graditeljstvo