Dunaújváros története az őskortól napjainkig : vezető az Intercisa Múzeum állandó kiállításában - Fitz, Jenő (Dunaújváros : István király múzeum, 1979)
Zusammenfassung
Keywords: muzejske publikacije; stalne izložbe; vodiči; Mađarska - muzeji