Slikarstvo 19. stoljeća na zadarskom području : doktorski rad = Painting of the 19th century in the Zadar area : doctoral thesis - Stagličić Carić, Vlatka (Zagreb : Vlatka Stagličić Carić, 2012)
Sažetak/Summary
Tablični prikaz djela po lokalitetima - Slikari zadarskog područja : Gaetano Prada, Jakov Miani, Francesco Salghetti-Drioli, Giovanni Squarcina, Antonio Zona, Antonio Pauletti, Antonio Zuccaro, Giovanni Smirich, Antonietta Bogdanović Cettineo, Mato Celestin Medović
Popis literature - Popis priloga u kataloškom dijelu
Keywords: Zadar (Hrvatska) - slikarstvo u 19. st. u zadarskom području; slikarstvo; 19.st.