Liturgijski ambijenti i instalacije ranokršćanskog razdoblja na zadarskom području : doktorski rad = Early-Christian liturgical spaces and installations in Zadar area : doctoral thesis - Mišković, Ana (Zadar : Ana Mišković, 2012)
Sažetak / Summary
Str. 330-Simboli kršćanske ikonografije u Bibliji i patrološkoj literaturi - Glosarij
Uz sv.1 CD-R
Str. 291-328 : Literatura - Str.328/329: Web izvori i dokumenti u PDF formatu
Keywords: Zadar - zadarsko područje (Hrvatska); rano kršćanstvo - ambijenti i umjetničke instalacije; umjetnost ranokršćanskih instalacija; kristijanizacija; liturgija; obredi; simboli; instalacije ranokršćanske umjetnosti; ambijenti; crkveni pisci; biskupi; vikarijat