Stil i svakodnevnica : ormari XVII. i XVIII. stoljeća njemačke i austrijske provenijencije iz zbirke Muzeja za umjetnost i obrt : diplomski rad - Pašić, Nataša (Zagreb : Nataša Pašić, 2012)
Sažetak/Summary
Popis reprodukcija - Literatura
Keywords: Zagreb (Hrvatska) - Muzej za umjetnost i obrt; Muzej za umjetnost i obrt ( iz stalnog postava); ormari njem. i austrijskog porijekla; svakodnevni život; 17. i 18. st