Susret ili sukob civilizacija na Balkanu : Međunarodni naučni skup, 10-12. decembar 1997. - Bled, Jean-Paul.; Terzić, Slavenko (Beograd : Istorijski institut SANU ; Novi Sad : Pravoslavna reč, 1998)
Sažeci na srpskom, engleskom i francuskom.
Srpski, engleski, grancuski, njemački, talijanski i ruski.
Keywords: Balkanski poluotok -- Balkan