Pravěk mikroregionu potoka Těšetičky / Únanovky : k problematice pravěkých sociálních struktur - Kazdová, Eliška; Podborský, Vladimír (Brno : Ustav archeologie a muzeologie, Filozofická fakulta Masarykovy Univerzity, 2005)
Zusammenfassung
Bibliografija. str. 223-229
Keywords: prapovijesna naselja; Češka - arheološka nalazišta; Tešetice; arheološka istraživanja; prapovijesna društva; prapovijesne kulture; socijalna arheologija