Pravěk mikroregionu potoka Těšetičky / Únanovky : k problematice pravěkých sociálních struktur - Kazdová, Eliška (Ustav archeologie a muzeologie, Filozofická fakulta Masarykovy Univerzity, 2005)
Zusammenfassung