Studium sociálních a duchovních struktur pravěku = Studium der sozialen und gestlichen Strukturen der Urzeit - Kazdová, Eliška; Podborský, Vladimír (Brno : Ustav archeologie a muzeologie, Filozofická fakulta Masarykovy Univerzity, 2007)
Zusammenfassungen
Summaries
Zbornik radova
Bbibliografija iza pojedinih radova i uz tekst
Keywords: arheološki kongresi; prapovijesna naselja; Češka - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; prapovijesna društva; prapovijesne kulture; socijalna arheologija