Baranya története az őskortól az Árpád-korig : (a Pécsi Janus Pannonius Múzeum állandó régészeti kiállításának vezetője) - Bándi, Gábor (Pecs : Janus Pannonius Muzeum, 1975)
Zusammenfassung
Summary
Katalog izložbe
Keywords: izložbe; muzejske zbirke; Mađarska - povijest; Baranja