Mecsek hegység természeti képe : vezetö a JPM állandó természettudomanyi kiállításához (Pecs : Janus Pannonius Muzeum, 1967)
Zusammenfassung
Rezjume
Katalog izložbe
Keywords: izložbe; muzejske zbirke; prirodoslovna zbirka