A Szigetvári Zrínyi Miklós Múzeum kiállításai : a vártörténeti és Hódoltságkori Török Iparmüvészeti Kiállitás vezetöje - Kováts, Valéria; Zrínyi Miklós Múzeum (Szigetvár) (Pecs : Janus Pannonius Muzeum, 1966)
Sažetak na hrv. jeziku
Zusammenfassung
Summary
Rezjume
Katalog izložbe
Keywords: izložbe; povijest Mađarske; Siget; Nikola Zrinski; utvrde