A Szigetvári Zrínyi Miklós Múzeum kiállításai : a vártörténeti és Hódoltságkori Török Iparmüvészeti Kiállitás vezetöje - Kováts, Valéria (Janus Pannonius Múzeum füzetei ;, 1966)
Sažetak na hrv. jeziku