Barokne palače u Varaždinu : doktorski rad = Baroque palaces in Varaždin : doctoral thesis - Puhmajer, Petar (Zagreb : P. Puhmajer, 2012)
Sažetak /Summary
Izvori i literatura - Izvori slikovnih priloga - Autori slikovnih priloga
Keywords: Varaždin (Hrvatska); barokne palače u Varaždinu; palače baroka