Umjetničke zbirke vlastelinskih obitelji u Slavoniji i Srijemu : doktorski rad = Art collections im the nobility of Slavonia and Srijem : doctoral thesis - Najcer Sabljak, Jasminka (Zagreb : Jasminka Najcer Sabljak, 2012)
Sažetak/Abstact
Prilozi : Iločka zbirka - Valpovačka zbirka - Našička zbirka - Vukovarska zbirka - Rodoslovlja
Doktorski rad u dva sveska - Katalog djela u drugom svesku
Literatura : 228-255 - Arhivski izvori - Internetski izvori - Popis autora
Keywords: Slavonija (Hrvatska) - umjetničke zbirke vlastelinskih obitelji; Srijem (Hrvatska) - umjetničke zbirke; zbirke umjetnina; vlastelinske obitelji - zbirke umjetnina