Umjetničke zbirke vlastelinskih obitelji u Slavoniji i Srijemu : doktorski rad = Art collections im the nobility of Slavonia and Srijem : doctoral thesis - Najcer Sabljak, Jasminka (Jasminka Najcer Sabljak, 2012)
Sažetak/Abstact