Samostan sv. Nikole u Trogiru : razvoj jugoistočnog dijela grada : doktorski rad = St. Nicholas' monastery in Trogir : development of the South-East side of the city : doctoral thesis - Kovačić, Vanja (Zagreb : Vanja Kovačić, 2012)
Sažetak/Summary
Izvodi iz dokumenata -
Popis slikovnih priloga - Popis objavljenih izvoda i literatura
Keywords: Trogir - benediktinski samostan; benediktinski samostan u Trogiru; urbana arheologija; urbanistički razvoj; arhitektonska plastika; biskupi - kult svetih biskupa -- sv. Dujam -- sv. Nikola