Otok Korčula - Gjivoje, Marinko (Zagreb : Vlast. nakl., 1969)
Zusammenfassung
Resumo en esperanto
Str. 366-374: Bibliografija
Keywords: Korčula; lokalna povijest; regionalne monografije; Vela špilja; crkve; samostani; gradski bedemi; kule