Med kulturo in politiko : kulturnopolitična razhajanja v Sloveniji med svetovnima vojnama - Dolenc, Ervin, 1960- (Ljubljana : Inštitut za novejšo zgodovino, 2010)
Sažetak na eng.
Keywords: 20. stoljeće; Slovenija; Slovenci; Jugoslavija; kultura; intelektualci