I processi formativi ed evolutivi della citta in area adriatica - De Marinis, Giuliano; Buršić-Matijašić, Klara; Matijašić, Robert (Oxford : Archaeopress, 2012)
Summaries
Bibliografija iza svakog rada
Bilješke uz tekst
Text in Italian with one article in French; summaries in English.
Keywords: antički gradovi; rimski gradovi; razvoj naselja; arheološka istraživanja; Jadran; Istra; Poreč; Pula; Nezakcij; Zadar; Aquileia; Abruzzo; Picenum; Umbrija; Urbs Salvia; Doclea; Epidamnos-Dyrrachion; Iliri