Prazgodovinske študije = Varia praehistorica - Kastelic, Jože; Gabrovec, Stane; Stare, France (Ljubljana : Narodni muzej, 1960)
Summaries
Zusammenfassungen
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Slovenija - arheološki nalazi; prapovijesna arheologija; željezno doba; Novo mesto; Dobova; fibule; dijadem