Razvoj građanskog društva i djelovanje kulturnih institucija u Hrvatskoj 1918.-1941. : (primjer Hrvatskog narodnog muzeja) : doktorski rad - Peić Čaldarović, Dubravka (Zagreb : D. Peić Čaldarović, 2012)
eng.
Keywords: baština; narodni muzej -- muzeji; Hrvatska -- Zagreb; Kraljevina Jugoslavija; građansko društvo; kulturni identitet; profesija kustosa -- kustos; 20. stoljeće -- međuratno razdoblje