Patačići od Zajezde i crkva u Remetincu : zbornik radova znanstvenoga skupa "Tristota obljetnica Patačićeve kapele sv. Antuna u Remetincu" i drugih radova, Remetinec, 23. listopada 2004. godine - Košćak, Anđelko (ur.) (Radovi ;, 2006)
Zusammenfassungen