Antičke nekropole u speleološkim objektima u kontekstu ostalih antičkih nalazišta na području Korduna : doktorska disertacija - Perkić, Domagoj (Zagreb : D. Perkić, 2012)
Summary
Na vrhu nasl. str.: Sveučilište u Zagrebu, Filozofski fakultet
Dokt. disert., Fil. fak., Zagreb, 2012
Bibliografija: listovi 334-361 i uz tekst
Keywords: speleologija; špilje; rimske nekropole; pogrebni rituali; antički kamenolomi; klesarske radionice; urne; sarkofazi; zarazne bolesti; epidemije; kuga