Metamorfoze mita : mitologija u umjetnosti od srednjeg vijeka do moderne : zbornik radova sa znanstvenog skupa "Dani Cvita Fiskovića" održanog 2010. godine - Filippi, Živan (Zbornik Dana Cvita Fiskovića, 2012)
Summary ( za svaki prilog)