Intercisa - Visy, Zsolt (Székesfehérvár : Fejér Megyei Múzeumok Igazgatósága, 1975)
Zusammenfassung
Na unutr. str. korica tlocrt
Bibliografija: str. [15]
Keywords: Mađarska - arheološka nalazišta; provincija Panonija; rimski vojni logori; rimski gradovi; Dunaújváros