Chodovská tvrz v proměnách staleti : archeologický výzkum zámečku v Praze 4, Chodově - Huml, Václav (Praha : Muzeum hlavního města, 1978)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 40-41
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; Prag; dvorac Chodov; Chodovská tvrz