Archeologický výzkum města Mostu : 1970/1975 - Klápště, Jan; Slavíček, Antonín; Velímský, Tomaš (Most : Archeologický ústav, 1976)
Zusammenfassung: priložen kao brošura
Katalog izložbe
Om. nasl.
Imena autora preuzeta iz kolofona
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; razvoj naselja; srednji vijek