Jan Žižka z Trocnova : demokratické a bojové tradice našeho lidu, Národní muzeum v Praze, listopad 1974 - červen 1975 - Drobná, Zoroslava (Praha : Národní muzeum, 1975)
Rezjume
Zusammenfassung
Katalog izložbe
Na prelim. str.: Výstava k 550. výročí smrti Jana Žižky z Trocnova
Keywords: izložbe; Jan Žižka (oko 1360.-1424); husiti