Velkomoravské pohřebište v Rajhrade - Hanáková, Hana; Stloukal, Milan; Staňa, Čeněk (Praha : Narodni muzeum, 1986)
Zusammenfassung
Na unutr. str. korica topogr. karta
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; groblja; slavenski grobovi; antropološka analiza; paleodemografija; srednji vijek