Bizant u srednjovjekovnome zidnom slikarstvu od Budve do Kvarnera : doktorski rad = Byzantine influences in mediaval frescoes on the eastern Adriatic coast ( Budva to Kvarner) : doctoral thesis. Sv. 1 - Mićević-Đurić, Tatjana (Zagreb : T. Mićević-Đurić, 2012)
Sažetak = Summary
Podaci o mentoru
Keywords: Jadran, ist. obala - bizatski utjecaji u slikarstvu -- Budva - Kvarner (potez utjecaja); bizantski utjecaji; freske; srednjovjekovne freske; zidno slikarstvo; makedonsko slikarstvo; komnensko slikarstvo; paleološko slikarstvo; adriobizantinizam; romanika; gotika; južnoapeninski prostor; Venecija