Bizant u srednjovjekovnome zidnom slikarstvu od Budve do Kvarnera : doktorski rad = Byzantine influences in mediaval frescoes on the eastern Adriatic coast ( Budva to Kvarner) : doctoral thesis. Sv. 1 - Mićević-Đurić, Tatjana (T. Mićević-Đurić, 2012)
Sažetak = Summary