Keramičko posuđe na istarskom poluotoku od srednjeg vijeka do modernog doba : analiza arheoloških nalaza i ikonografskih prikaza : doktorski rad = Pottery vessels on the Istrian peninsula since the Middle ages to Modern times : analysis of archeological artefacts and iconographic representation : doctoral thesis - Bradara, Tatjana (Zagreb : Tatjana Bradara, 2012)
Sažetak = Summery (na prelim. stranicama)
Na prelim. stranicama : Kazalo sadržaja - Podaci o mentoru - Popis ključnih riječi
Literatura : str.179-202 - Katalog nalaza - Životopis i popis objavljenih radova
Keywords: Istra - (Hrvatska); arheloški nalazi; keramika ( arheološki nalazi keramičkog posuđa); ikonografski prikazi