Keramičko posuđe na istarskom poluotoku od srednjeg vijeka do modernog doba : analiza arheoloških nalaza i ikonografskih prikaza : doktorski rad = Pottery vessels on the Istrian peninsula since the Middle ages to Modern times : analysis of archeological artefacts and iconographic representation : doctoral thesis - Bradara, Tatjana (Tatjana Bradara, 2012)
Sažetak = Summery (na prelim. stranicama)