Podkowy na Śla̜sku w X-XIV wieku : studia z dziejów kultury materialnej - Kaźmierczyk, Józef (Wrocław [etc.] : Zakład Nar. im. Ossolińskich, 1978)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 163-172 i uz tekst
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; Šleska (Šlezija); potkove