Materiały krzemionkowskie - Jaskanis, Jan (Warszawa : Państwowe Muzeum Archeologiczne, 1992)
Summaries
Zbornik radova
Bibliografija iza svakog rada
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; Krzemionki; rudnici; prapovijest; neolitik; kremen