Grody ludności kultury łużyckiej we Wrocławiu-Osobowicach - Gediga, Bogusław (Wrocław : Zakład Narodowy im. Ossolińskich, 1976)
Zusammenfassung
Bibliografija: str. 201-204 i uz tekst
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; lužička kultura