Gdańsk wczesnośredniowieczny. Tom 6 - Kamiński, Janina (Gdańsk : Gdańskie towarzystwo naukowe, 1967)
Summaries
Zbornik radova
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; Gdanjsk; gradovi; rani srednji vijek