Mramorna skulptura i altaristika XVII. i XVIII. stoljeća na području Rijeke i Hrvatskoga primorja : doktorski rad : svezak 1. = Marble sculpture and altars in 17th and 18th century in Rijeka and Hrvatsko primorje : doctoral thesis : Vol. 1 - Šourek, Danko (Zagreb : D. Šourek, 2012)
Sažetak = Summary ( bez pag.)
Podaci o mentoru (do 2009.), Popis ključnih riječi i Kazalo sadržaja na prelim. stranicama
Prvi od od dva sveska doktorske radnje
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: Hrvatsko primorje -- Rijeka; mramorna skulptura -- skulptura 17. i 18 st. -- oltaristika -- barok