Mramorna skulptura i altaristika XVII. i XVIII. stoljeća na području Rijeke i Hrvatskoga primorja : doktorski rad : svezak 1. = Marble sculpture and altars in 17th and 18th century in Rijeka and Hrvatsko primorje : doctoral thesis : Vol. 1 - Šourek, Danko (D. Šourek, 2012)
Sažetak = Summary ( bez pag.)