Społeczności Kujaw w poczatkach epoki brazu - Czebreszuk, Janusz (Poznań : Uniwersytet im. Adama Mickiewicza, 1996)
Summary
Bibliografija: str. 258-276
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; brončano doba; taksonomija