Początki Gniezna : źrodla archeologiczne - Mikołajczyk, Gabriela (Warszawa : Poznan : Muzeum Archeologiczne w Poznaniu, 1973)
Résumé
Bibliografija: str. 108-116
Kazala
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; arheološka istraživanja; gradovi; srednji vijek