Osady neolityczne w Pietrowicach Wielkich pod Raciborzem - Bukowska-Gedigowa, Janina; Balcer, Bogdan (Wrocław (etc.) : Wyd Polskiej akademii nauk, 1980)
Zusammenfassung
Sadrži i: Materiały krzemienne / B. Balcer
Bibliografija: str. 148-153 i uz tekst
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; prapovijesna naselja; neolitik