Pohřebiště v Ducovém. A.: Soupis materiálu a paleodemografický rozbor - Hanáková, Hana; Stloukal, Milan; Sekáčová, Anna (Praha : Narodni Muzeum, 1984)
Zusammenfassung
Skripta za internu upotrebu
Bibliografija: str. 164
Keywords: Češka - arheološka nalazišta; groblja