Szczecin i Wolin we wczesnym średniowieczu - Kiersnowski, Ryszard; Wieczorowski, Tadeusz; Filipowiak, Władyslaw (Wrocław : Wydawnictwo Polskiej akademii nauk, 1954)
Rezjume
Summary
Keywords: Poljska - arheološka nalazišta; rani srednji vijek