Nakolennik't ot Vraca - Marazov, Ivan (Sofija : B'lgarski hudožnik, 1980)
Rezjume
Summary
Na prelim. str. uspor. stv. nasl.: Nakkolennik iz Vracy = The greave from Vratsa
Bibliografske bilješke: str. 84-86
Keywords: Bugarska - arheološka nalazišta; arheološki nalazi; Trakija; oklopi; potkoljenice; knemide; srebro; toreutika