Golemijat carski dvorec v'v Veliki Preslav. Tom 1: Preslavskata patriaršija prez X vek - Ovčarov, Dimit'r; Aladžov, Živko; Ovčarov, Nikolaj (Sofija : Arges, 1991)
Résumé
Bibliografske bilješke iza svakog poglavlja
Keywords: Bugarska - arheološka nalazišta; srednjovjekovna arhitektura; srednjovjekovni gradovi; utvrđeni gradovi; dvorci; crkve; srednjovjekovna groblja; 10. stoljeće