Trudy Otdela istorii pervobytnoj kul'tury. Tom 1 (Leningrad : Gosudarstvennij Ermitaž, 1941)
Summaries
Rus. ćir
Zbornik radova
Na spor. nasl. str.: Travaux du Département de l'histoire de la culture primitive / Musee de l'Ermitage
Bibliografske bilješke uz tekst
Keywords: prapovijesna umjetnost; skitska umjetnost; kacige; Sarmati; životinjski stil; karamika